LOKA BRUNN – TYSTNADSRETREAT

Loka Brunn, Apr 20 - Apr 22

Att vara tyst är inte detsamma som att vara tom. Tystnad gör det lättare att höra sig själv och organisera sin energi. När du är tyst i flera dagar händer något med din uppmärksamhet och ditt livstempo. Och med meningsfullheten.

Alla skulle behöva ta en naturlig paus ibland, och bara vara. För många måsten, borden, orostankar eller information overload, kan göra att du till slut inte funkar optimalt. Du slutar känna dig närvarande i ditt eget liv. Och därmed försvinner du även från andras.

Genom att ge dig några dagar för dig själv, i tystnad, kan du bli mer närvarande för de människor du har nära. Jag och min kollega, äventyraren Annelie Pompe har arrangerat tystnadsretreat flera gånger nu. Upplägget är omtänksamt, proffsigt och genomtänkt. Den feedback vi fått, avslöjar att ni uppskattar att det inte är flummigt, att maten är god och SPA-känslan viktig. För många blir retreatet ett avstamp för förändringar, en viktig återhämtingspaus efter en ansträngande period. För andra blir det ett spännande äventyr, som gör gott för både kropp och själ.

Annelie och jag leder retreatet genom att hålla i ramarna, och hjälpa er genom ett anpassat program av lätt yoga, spännande föreläsningar, mindfulnessövningar och bra mat. Du behöver inte ha några förkunskaper i varken yoga eller mental träning för att vara med. Det krävs inga förberedelser eller fysisk styrka och du behöver inte oroa dig för att det vi ska göra är flummigt eller konstigt. Allt du behöver göra, är att gå med på att stänga av mobilen i några dagar, vara helt tyst, slappna av och nyfiket lita på dina ledare. Weekendretreat startar oftast på fredagen efter incheckning, middag och informationsmöte. Tystnaden inleds av en ritual under kvällen och avslutas med en ceremoni på söndagen där vi åter öppnar munnen och delar med oss av våra viktigaste lärdomar innan vi åker hem.

När retreatet närmar sig kommer vi skicka ut ytterligare information inför din vistelse. Redan nu kan vi avslöja att du bör packa mycket lätt.

Paketpriset innehåller oftast ett fullt program med Annelie och Cecilia från fredag kl 18.00 till söndag kl 16.00, helpension i enkelrum, all mat och alla aktiviteter.

Retreatet kan inte bokas ännu, håll utkik här: bokningsinformation kommer inom kort.

LOKA BRUNN – TYSTNADSRETREAT

Loka Brunn
Apr 20 - Apr 22
Heldag

BOKA HÄR
Laddar Karta...