Sälen – Affärsexpedition 2018

Timmerbyn Sälen, Sep 27 - Sep 29

Föreläsare Cecilia Duberg

Jag kommer ta er med på det största äventyret som finns: resan att bygga sitt närmaste team.
Deltagarna kommer invigas i spännande, modern forskning om det som händer inom – och mellan – människor som vill lyckas tillsammans.

Jag kommer bjuda på en konkret och fungerande strategi som tar arbetsgruppen till nästa nivå, stärker upp familjen, bygger ett landslag eller gör att ni lyckas med rockbandet.
Det bästa med föreläsningen är att den optimerar tillgången till de resurser deltagarna redan har. De kommer gå där ifrån med en uppdaterad bild av vad resurser är, och hur hälsa och framgång hör ihop. Det är inte ovanligt, att människor lämnar föreläsningen med en känsla av mod och mening.

Affärsmöjligheterna under Affärsexpeditionen skapas inte på traditionellt vis. Istället tar vi fasta på gruppdynamik, naturupplevelser och roliga aktiviteter där deltagarna får tänja på sina gränser. Under hela vistelsen ser vi till att du får skapa nya kontakter genom exempelvis lagindelning, bordsplacering och stugplacering. Oväntade möten som öppnar dina sinnen och skapar möjligheter.

Citat från 2017: ” Jag sitter här med fem bokade möten där alla är varma ingångar från Affärsexpedition.”Sälen – Affärsexpedition 2018

Timmerbyn Sälen
Sep 27 - Sep 29
Heldag

BOKA HÄR
Laddar Karta...