CECILIA DUBERG CALENDARIUM CECILIA BÖCKER CONTACT BLOG

Coaching

FRIGÖR KRAFTEN

Det finns något tilltalande och effektivt med fenomenet föreläsningar. När många människor samlas och riktar uppmärksamheten åt samma håll, uppstår en speciell stämning, en pirrande potential. Det handlar aldrig om mig som föreläsare, utan om vad jag väcker i er.

Jag älskar att väcka både glädje och allvar, utmana er och ta er till kanten av något ni inte tänkt på tidigare, något som förändrar livet lite grann. Syftet med mina föreläsningar är aldrig underhållning, men det skadar ju inte att vi alltid har väldigt kul ihop.

Jag vill av hela mitt hjärta inspirera er att leva, arbeta och utvecklas fullt ut. Genom att ge er tydliga exempel och konkreta verktyg som kan användas direkt efter föreläsningen, öppnar vi upp för något nytt och kraftfullt.

POPULÄRA FÖRELÄSNINGAR

LEJONAGENDAN  Föreläsningen handlar om kraften i att vara människa och bygger på boken med samma namn. Vi går igenom de 8 mentala förmågorna för stark hälsa och personlig utveckling. Träna dig själv att växa av förändringar istället för att överväldigas av dem, att bygga in livskraft i vardagen och frigöra dina inneboende resurser.

STARKA TILLSAMMANS  handlar om det som händer mellan människor. Hur kan vi kan stärka relationer, bygga starka team och skapa lyckade samarbeten? Den här föreläsningen bygger på moderna teorier om gruppers utveckling och mina erfarenheter av att arbeta med framgångsrika team. Föreläsningen hjälper er förstå varför det blir som det blir när det är bråttom och mycket, när alla vill olika eller energin tagit slut. Och vad ni kan göra åt det, förstås.

KONSTEN ATT BESTÄMMA SIG – 5 nycklar till all in   handlar om att göra val. Varför är det svårt att fatta beslut och gå all in? Det finns en skillnad mellan att drömma/önska, ha ambitioner, och att faktiskt bestämma sig. I den här workshopen får du de 5 mentala nycklarna till att sluta vela. Coacha både dig själv och andra till klarhet, utveckling och en tydligare framtid.
BOKA NU