CECILIA DUBERG CALENDARIUM CECILIA BÖCKER CONTACT BLOG

Coaching

FRIGÖR KRAFTEN

Är du en ledare som behöver fatta kloka beslut när det brinner? En idrottare som efter livslång träning ska vara bäst i världen under några sekunder, eller hantera en frustrerande skadeperiod? Är du artist eller politiker som behöver hålla turnén ut, trots personliga utmaningar?

Jag har specialiserat mig inom coachning av individer som behöver fungera som bäst när det gäller. Coaching är en metod för att hjälpa dig utvecklas till den person du behöver vara för att nå dina mål. Tillsammans klargör vi vad som är möjligt och viktigt, sedan bygger vi en riktigt bra strategi. På så sätt blir du mindre beroende av dagsform. Jag är med dig hela vägen. Oavsett var i världen du finner dig, checkar vi in med varandra.

Coachingen inleds med en professionell analys av ditt utgångsläge: styrkor och referensramar, drivkrafter och hinder, din inre dialog – självpratet – och förmåga till återhämtning. Vad som format dig och vad som tänder din inre eld. Vilka människor som är viktiga för dig och vad du vill bidra med till världen.

Din väg framåt är unik. Ingen har någonsin gått den tidigare. Med en klar bild av dina förutsättningar blir det lättare för oss att göra rätt saker. Jag kommer vara ärlig, objektiv och helhjärtat engagerad. Med mig vid din sida blir du modigare och lugnare. Och jag blir en livshistoria rikare. Win-win.

Det finns bara en regel om du väljer att jobba med mig.
Att aldrig, aldrig ge upp.

COACHA MIG