FRANKRIKE – RETREAT

Valbonne, Jun 14 - Jun 17

Följ med på en resa med fokus på mental träning, mindfulness och inre ro. Där vi utforskar hur dessa metoder, tillsammans med medveten och kärleksfull matlagning, kan integreras i din vardag, väcka dina sinnen och bidra till mer energi, fokus och klarhet.
Det är nämligen just det som är målet med den här resan!
Dagarna fylls med träning, workshops, massagebehandlingar, poolhäng, yoga och underbar mat i en fridfull och inspirerande miljö. Vi kommer också att lämna tid för reflektion mellan övningarna och låta oss charmas av ett besök på en typiskt fransk marknad i den pittoreska byn Valbonne. Den röda tråden genom resan är Cecilias sessioner om de 8 mentala förmågorna som presenteras i Lejonagendan.

Med stort kunnande och erfarenhet, insikt, inspiration och passion för näring och mat som berör, erbjuder vi dig en stärkande upplevelse på flera plan och möjligheten att hitta nya vanor och mer närvaro.
Det blir en spännande och lärorik resa öppen för alla som har funderingar och frågor kring utmattning och hur det påverkar hjärnan, kroppen, själen och livet, samt för dig som helt enkelt är intresserad av mental hälsa och styrka.

FRANKRIKE – RETREAT

Valbonne
Jun 14 - Jun 17
Heldag

BOKA HÄR
Laddar Karta...