CECILIA DUBERG CALENDARIUM CECILIA BÖCKER CONTACT BLOG

FÖRELÄSNING – Våga tänka nytt!

Göteborg, feb 06

Inget triggar oss människor så mycket som förändringar och vi står inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varför är det svårt? Hur hittar man nya sätt att förhålla sig till det som fortfarande är obekant och skrämmande?

Förändringar kräver mod och en stor dos nyfikenhet. Trots att det kan vara svårt och ibland även skrämmande med förändringar, behöver individen och gruppen som helhet båda delarna för att kunna ta dig framåt. Nyckeln är att våga agera utanför sin komfortzon, våga att vilja ta sig an utmaningar och bryta gamla invanda mönster för att nå sina mål!

Varmt välkommen till en viktig och helt unik föreläsning med fokus på mod och strategi för att stärka självledarskapet och lyckas med samarbeten, i en tid då vi behöver det som mest.

Cecilia Duberg lyfter med vetenskaplig förankring det som får individer, team och organisationer att lyckas med förändring och utveckling. Hon beskriver hur vi kan få en klarare och skarpare tillgång till de resurser vi redan har, och lär oss lyssna och lyfta varandra i resan genom förändring.

Aron Anderson ger verktygen till hur vi kan förverkliga våra drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia delar han även med sig av sina bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an förändring och nå sina mål!

FÖRELÄSNING – Våga tänka nytt!

Göteborg
feb 06
18:00 - 21:00

BOKA HÄR
Laddar Karta...