CECILIA DUBERG CALENDARIUM CECILIA BÖCKER CONTACT BLOG

Global Yoga In Life

Göteborg, apr 05 - apr 07

En stor del av både läran och praktiken inom yoga handlar om vad den gör med dig i livet – utanför mattan. Vem du blir och hur du relaterar till din omvärld. Det finns idag en uppsjö av vetenskapliga studier som visar hur övningarna, rutinerna och insikterna påverkar både psykisk och fysisk hälsa, mental skärpa och ger nödvändig återhämtning.

Den här workshopen ger dig en konkret och användbar systematik för den mentala träningen. Hur du tränar själv och hur du guidar andra. Upplägget bygger på 8 mentala förmågor, och vi jobbar med ett helhetstänk av bakgrund, syfte, metod och effekt.
Genom att förstå och integrera dess övningar, både i din yogapraktik och i din vardag, zoomar du in på viktiga nycklar för både din egen och dina elevers mentala hållbarhet.

Idag lever vi i ett samhälle där snabba förändringar, teknisk utveckling och nya sätt att samarbeta utmanar grundläggande livsmönster. Det har lett till en ökning av psykisk ohälsa, i synnerhet en svår stressproblematik. Yoga, mindfulness och mental träning är en bevisat effektiv metod för förebyggande och läkning.

Genom att fördjupa dig i – och praktisera tekniker för mental träning och självledarskap -stärker du upp din förmåga att hantera det som utmanar, men även din förmåga att lyfta dina unika styrkor och på så sätt även lyfta dina elever/medmänniskor.

Global Yoga In Life

Göteborg
apr 05 - apr 07
00:00

BOKA HÄR
Laddar Karta...