CECILIA DUBERG CALENDARIUM CECILIA BÖCKER CONTACT BLOG
Göteborg
FÖRELÄSNING – Våga tänka nytt!

6 februari

Inget triggar oss människor så mycket som förändringar och vi står inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varmt välkommen till en viktig och helt unik föreläsning med fokus på mod och strategi för att stärka självledarskapet och lyckas med samarbeten, i en tid då vi behöver det som mest.

FÖRELÄSNING - Våga tänka nytt!

Stockholm
Yoga Games

8 februari

Yoga Games är ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer.

Yoga Games

Gällivare
Djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten

27 februari

Workshoppa med Cecilia Duberg, organisationspsykolog och mental tränare. Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från ”att göra”.

Djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten

Göteborg
Tystnadsretreat

8 mars

Annelie Pompe, professionell guide och äventyrare samt Cecilia Duberg, psykolog specialiserad inom hälsopsykologi och mental träning, tar emot dig på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg den 8–10 mars 2019.

Tystnadsretreat

Göteborg
Global Yoga In Life

5 april

Den här workshopen ger dig en konkret och användbar systematik för den mentala träningen. Hur du tränar själv och hur du guidar andra. Upplägget bygger på 8 mentala förmågor, och vi jobbar med ett helhetstänk av bakgrund, syfte, metod och effekt.

Global Yoga In Life

Palma de Mallorca
4good Meet Up Palma 2019

2 maj

Networking & Pleasure = WORKCATION! Drömmer du om att jobba lite mer där solen skiner? Vill du hitta nya sätt att leva, utvecklas och ta nästa steg i livet?

4good Meet Up Palma 2019