CECILIA DUBERG CALENDARIUM CECILIA BÖCKER CONTACT BLOG
Hua Hin
TRAINING CAMP

Dec 20

Privacy Beach Resort & Spa ligger precis vid den 8 km långa stranden i bukten Dolphin Bay. Vi har hela resorten i stort sett för oss själva. Att resa ensam är inga problem, du blir fort en i gruppen. Förutsättningarna för träning här är perfekta eftersom klimatet i Dolphin Bay påminner om svensk högsommar. På Playaplankan kör vi många olika pass/klasser som yoga, core, IntervallFlex, stationsträning, SOMA, jympa, morgonstyrka/rörlighet m.m.

TRAINING CAMP

Göteborg
FÖRELÄSNING – Våga tänka nytt!

feb 06

Inget triggar oss människor så mycket som förändringar och vi står inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varmt välkommen till en viktig och helt unik föreläsning med fokus på mod och strategi för att stärka självledarskapet och lyckas med samarbeten, i en tid då vi behöver det som mest.

FÖRELÄSNING - Våga tänka nytt!

Stockholm
Yoga Games

feb 08

Yoga Games är ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer.

Yoga Games

Göteborg
Global Yoga In Life

apr 05 - apr 07

Den här workshopen ger dig en konkret och användbar systematik för den mentala träningen. Hur du tränar själv och hur du guidar andra. Upplägget bygger på 8 mentala förmågor, och vi jobbar med ett helhetstänk av bakgrund, syfte, metod och effekt.

Global Yoga In Life

Palma de Mallorca
4good Meet Up Palma 2019

maj 02 - maj 05

Networking & Pleasure = WORKCATION! Drömmer du om att jobba lite mer där solen skiner? Vill du hitta nya sätt att leva, utvecklas och ta nästa steg i livet?

4good Meet Up Palma 2019